Vind de godin in jezelf

Gratis 1-op-1 coach sessie

Wil jij als werkende moeder leven als een godin maar voel je je nu verre van dat? Voel jij je teleurgesteld in jezelf omdat je jezelf te vaak ‘ja’ hoort zeggen op dingen die je helemaal niet wilt? Maakt dat je onzeker en ben je er helemaal klaar mee?

Je houdt al jaren alle ballen in de lucht. En dat lijkt je aardig te lukken. Voor de buitenwereld dan. Wat je niet laat zien, is je onzekerheid, de teleurstelling die je voelt als je weer eens ‘ja’ zegt tegen een ander waar je het liefst ‘nee’ tegen zegt.

Je legt de lat ongelofelijk hoog omdat je alles perfect wilt doen. In je werk, als moeder, partner, dochter, vriendin. Je doet concessies, elke keer weer en daar ben je nu wel eens klaar mee. Het wordt de hoogste tijd om je te laten zien zoals je bent en je niet langer druk te maken over de goedkeuring en toestemming van anderen. Het wordt tijd dat je elke dag leeft als een godin.

Voel die godin elke dag

Doe je niks, dan blijft de onzekerheid en de stress. Je blijft concessies doen om het iedereen naar de zin te maken. De lat blijf je hoog leggen ondanks dat het je bakken met energie kost. Af en toe ervaar je de godin in jezelf en dat voelt geweldig. Die vreugde en vrijheid wil je blijven ervaren maar het lukt je niet het vast te houden en dat frustreert je. Je wilt jezelf accepteren zoals je bent, je volledige potentie benutten en laten zien aan de wereld.

Dat is waar Leven als Godin in Frankrijk over gaat: in volledige vrijheid genieten van het leven zoals jij dat wilt leiden. Zonder angst, zonder goedkeuring, zonder concessies. En daar help ik je graag bij.

Wat als ik je help om je als een godin te voelen?

Dat je vol zelfvertrouwen, energie en vreugde je leven leeft precies waar jij naar verlangt? En je weet al hoe dat voelt, zo af en toe. Dan voel je je on top of the world, de koningin te rijk, volledig in je element, precies zoals het hoort te zijn. Ik leer je hoe je dat gevoel vasthoudt en in je dagelijkse leven integreert. Zodat je je elke dag thuis voelt bij jezelf in welke situatie je je ook bevindt.

Hoe zou dat voor je zijn?

Lijkt dat je goddelijk? Meld je dan direct aan voor de 1-op-1 coach sessie Vind de Godin in Jezelf. Helemaal gratis en voor niets.

Persoonlijke coach sessie

En ik weet waar ik het over heb. Ik stond jaren geleden precies waar jij nu staat. Ik leefde niet mijn eigen leven maar vooral dat van anderen, afhankelijk van hun goedkeuring. Die tijd is voorbij. Ik zette mijn angst opzij en koos voor mijzelf.

Mijn dromen heb ik uitlaten komen door te emigreren naar Frankrijk om in de bergen op het platteland het leven te leiden waar ik naar verlangde. Voor mijn geen concessies meer en ik gun jou precies hetzelfde.  En dat hoeft niet naar Frankrijk hè. Het gaat er om dat jij leeft als een godin waar ter wereld je ook bent.

Al mijn waardevolle lessen die ik heb geleerd om als een godin te leven, deel ik graag met je. Ik geef je inspirerende concrete tips om direct toe te passen zodat je groeit naar de persoon die in potentie al in je zit maar nu nog niet volledig tot haar recht komt. Aarzel niet, kom in actie en gun jezelf dit gratis cadeau.

Ik kijk er naar uit je te leren kennen en samen aan de slag te gaan.