Persoonlijk traject

Leef als Godin

Je laat je anders zien dan je bent

Je doet al jaren water bij de wijn en laat je grenzen door anderen bepalen. Je verlangt naar verandering en wijst jezelf af omdat je geen actie onderneemt. Je hoort je zelf te vaak ‘ja’ zeggen terwijl je ‘nee’ bedoelt. Gek wordt je ervan. De frustratie zit hoog en je voelt je onzeker maar laat dat niet zien. Je verschuilt je achter het masker dat je al jarenlang optrekt, die van de zelfverzekerde vrouw. De buitenwereld moest eens weten hoe onzeker je je voelt.

Hoge lat

Je probeert te voldoen aan alle eisen die je jezelf oplegt. Alweer. Of nog steeds. Als moeder, echtgenoot, vriendin, dochter. Ben je echt op deze leeftijd gekomen om zo je leven te leiden? Je kent het antwoord allang en je wilt de lat heel graag lager leggen maar je hebt geen idee hoe.

Je voelt je af en toe wel eens een godin? Die energie, dat zelfvertrouwen, zo wil je je elke dag voelen, toch? Maar de realiteit is dat je haar te krampachtig vasthoudt waardoor ze door je vingers glipt. Zo frustrerend.

Voor jou geen concessies meer

Je wilt je zelf laten zien zoals je bent. Geen concessies meer. Je wilt je thuis voelen bij jezelf waar je ook bent. Elke dag een godin. Als je die kan vasthouden, heb je niemands goedkeuring meer nodig. Dan maak het je niets meer uit wat anderen van je vinden. Dan leef jij het leven zoals jij dat wilt. In volledige vrijheid.

Herkenbaar? En ben je helemaal klaar met het doen van concessies?

Dan is dit persoonlijk traject Leef als Godin echt iets voor jou.

Ik weet hoe het is

Ik stond waar jij stond. Ik was helemaal klaar met het voldoen aan de verwachtingen van anderen en de teleurstelling die ik over mijzelf voelde. Ik wees mezelf telkens af als ik weer eens over mijn eigen grens ging. Ik was er klaar mee. Net als jij nu.

Leven als Godin in Frankrijk

Ik ben naar Frankrijk verhuisd, vandaar de naam van mijn bedrijf. Maar zo groots hoeft het voor jou niet te zijn hè. Heb je plannen om te emigreren, geweldig, maar waarvoor je bij mij komt, is dat je je leven zelf weer richting wilt geven. Dat je je thuis voelt bij jezelf en je staande houdt in welke situatie dan ook. En heb je daar nog geen duidelijk beeld van, geeft niet, daar help ik je bij. Ik ging ook niet over een nacht ijs met mijn Frankrijk-verlangen.

Ik weet precies wat je moet doen om daar te komen. Alle kennis die ik heb opgedaan, heb ik in dit traject gestopt. Met als resultaat dat jij jezelf durft te laten zien, je weer zeker en ontspannen voelt. Na dit traject zijn concessies doen voor jou verleden tijd, laat je je zelf niet meer in de steek, leer je ‘nee’ zeggen en ligt je lat een stuk lager. Lekker idee hè. Met meer vreugde, energie en zelfvertrouwen kan jij de wereld aan en voel je je thuis bij jezelf.

Hoe zou dat voor je zijn?

Praktische info:

Dit traject bestaat uit vijf 1-op-1 coach sessie van anderhalf à twee uur. Dat gaat via Skype en vindt elke twee weken plaats op een dag en tijdstip dat we samen afspreken. Je kan elk moment starten.

Tussen de sessies door doe je opdrachten. Deze komen kort aanbod in de sessies maar je doet ze voor jezelf. De tijd die we samen hebben in de sessie gebruiken we zo efficiënt mogelijk. Daarnaast kan je me 1 keer per week appen of mailen met je vragen.

Dus in het kort:

  • Vijf 1-op-1 coach sessies
  • Via Skype
  • Eén keer per twee weken
  • Opdrachten tussen de sessies door
  • 1 keer per week mailen of appen
  • Elk moment starten

Waarom dit traject werkt?

Bij mij vind je geen tjakkaaa-sessies. Ik geloof niet in doorbraken. Waar ik wel in geloof is bouwen aan je basis. Stap voor stap leren hoe je het doet, herhalen en verdiepen zodat je aan het eind met een concreet actieplan weet wat je moet doen. Dat dat werkt, heeft zich al bewezen. Mijn klanten leven elke dag als een godin. Dit traject beklijft en is een geweldige basis voor de rest van je leven.

Wat krijg je van mij?

Mijn volledige aandacht, tijd en toewijding. Ik ben er voor je om je te helpen daar te komen waar jij wilt zijn. Ik stel je kritische vragen om zo het beste uit jezelf te halen. Ik ben niet de schooljuf die oplet of jij je best wel doet. Je doet het echt voor jezelf. Op een liefdevolle manier geef ik je mijn directe en eerlijke feedback.

Wat is het traject waard?

Dit programma heeft een waarde van 2500 euro. Al mijn kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, zit er in. Ik ontwikkel mezelf nog elke dag en geef je al mijn waardevolle lessen door. Daardoor krijg je altijd het beste van mij en daar kom jij het meest ver mee.

Jouw investering

Ik bied je dit traject aan voor slechts 1497 euro (of 3 x 527 euro als je in termijnen wilt betalen).

Waar wacht je nog op?

Wil je concessies blijven doen? Wil je dat de wereld je blijft zien als een zelfverzekerde vrouw terwijl je je zo niet voelt? Verkies je goedkeuring boven zelfacceptatie?

Of ga je serieus aan de slag?

En de beste versie van jezelf laten zien? ‘Ja’ zeggen tegen jezelf is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. En, zoals ik altijd tegen mijn klanten zeg, je bent altijd op tijd in je eigen leven dus dit is hét moment om aan de slag te gaan.