Over mij

Vrijheidsexpert, inspirerend trainer en ervaringsdeskundige. Persoonlijk, gepassioneerd en vol enthousiasme om jou te laten groeien als persoon zodat je leeft als Godin in Frankrijk.

Wie ben ik?

Mijn naam is Barbara Kuipers en ik help jou als werkende moeder, met veeleisende baan en een druk sociaal leven, weer te leven als godin in Frankrijk: zorgeloos genieten, het leven leidend zoals jij dat voor je ziet. Vol zelfvertrouwen, energie en plezier.

Het is mijn missie jou te helpen ontdekken hoe jij van jouw leven een geweldig leven maakt. Niet dat van een ander, maar JOUW leven.

Ik geloof dat als jij jezelf op nummer 1 zet je meer voldoening, compassie en vreugde ervaart. In je werk, in je relatie, als moeder en vrouw.

En ik geloof dat als jij het leven leidt zoals jij dat wil, je je zeker en vrij voelt. Door zelf richting te geven aan je leven en je niet vanuit angst te laten leiden door anderen, groei je als persoon en haal je alles uit je leven én jezelf.

Dat gun ik jou!

Ik hield alle ballen in de lucht

Net als jij leefde ik niet het leven waar ik naar verlangde. Ik had een drukke baan waar ik geen energie en voldoening van kreeg en waar de werkdruk hoog was. Toch ging ik elke dag naar mijn werk. Thuis hield ik alle ballen in de lucht: ik sjeesde na mijn werk naar de crèche, deed het huishouden en zorgde voor mijn gezin. Ik wilde het zo graag goed doen, maar voelde me onzeker, gestrest en uitgeblust. Tijd voor mijzelf had ik niet en aandacht voor mijn partner ook niet. We groeiden steeds verder uit elkaar met een scheiding als gevolg.

Pas toen ik een ernstige ziekte kreeg, besefte ik dat ik niet het leven leidde waar ik naar verlangde: in vrijheid, vol energie en zelfvertrouwen. Ik nam een coach in de arm om mijzelf te ontwikkelen als persoon. Ik heb stappen gezet en mijzelf op nummer 1 gezet. Ik leerde vanuit mijn gevoel keuzes te maken en mijn hart te volgen zonder angst.

Nu heb ik een geweldig leven: Ik doe werk waar ik voldoening, energie en waardering van krijg. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen en ik ervaar weer plezier en ontspanning. De relatie met mijn partner is hersteld naar een liefdevolle en warme relatie. Het voelt geweldig een voorbeeld te zijn voor mijn kinderen.

Leven als godin in Frankrijk

De ultieme bevestiging dat ik het leven leid zoals ik dat wil, is dat ik na jaren eindelijk mijn droom heb waargemaakt: leven en wonen in Frankrijk.  Na een sabbatical van een paar maanden in de Franse Vogezen hebben we besloten het avontuur aan te gaan en ons leven te leiden op het platteland in de bergen. Dat gevoel, dat je kiest voor datgene wat zo dicht bij je hart ligt, is overweldigend. Ik help jou te ontdekken wat dat voor jou is.

Als ik het kan, kan jij het ook!

Met mijn ervaring help ik jou in vrijheid het leven te leiden zoals jij dat wil. Ik deel graag mijn waardevolle lessen met je zodat jij groeit naar de persoon die je wil zijn. Ik weet welke stappen je moet zetten om een geweldig leven te leiden.

In mijn e-book ‘Vind de Godin in jezelf’ geef ik je een makkelijke methode om het leven te leiden waar jij van droomt.

Zet NU een eerste stap en download DIRECT hieronder het e-book Vind de Godin in Jezelf.

Vind de GODIN in jezelf

In 5 stappen naar het leven waar jij naar verlangt.